Natrag
22.2.2019 03:21

facebook

twitter

google

rss

dulist

U Lapadu Dan otvorenih vrata naših udruga

28.6.2013 @ 8:52 Mia Njavro Zanimljivosti

Podijelite:

Vijeće civilnog društva Grada Dubrovnika i Upravni odjel za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Grada Dubrovnika organiziraju 29. lipnja Dan otvorenih vrata udruga grada Dubrovnika.

Udruge iz različitih područja djelovanja predstavit će svoje aktivnosti na štandovima na šetnici u Lapadu od 9 do 12 sati.

Udruge građanima pružaju usluge koje državne i lokalne vlasti najčešće ne razvijaju, poput besplatne pravne pomoći, osobnih asistenata za osobe s invaliditetom, asistenata u nastavi za djecu s poteškoćama, skloništa za žrtve obiteljskog nasilja, zaštite prava potrošača, izvaninstitucionalnog obrazovanja, zaštite kulturne i prirodne baštine, gorske službe spašavanja, te brojnih drugih aktivnosti kojima pridonose razvoju lokalne zajednice.

Predstavljajući dubrovačke udruge građanima i posjetiteljima, Vijeće civilnog društva Grada Dubrovnika obilježava i ulazak Republike Hrvatske u Europsku uniju – ističe predsjednica Vijeća Jeny Hansal.
 

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana