Sport

U HLADNICI Prijavite se na turnir za žene!

Amatersko športsko društvo DU DOCS, organizator je prvog ljetnog Malonogometnog turnira za žene (+20 godina) u Dubrovniku, koji će se održati od 26. do 28. srpnja na nogometnom terenu u Hladnici. Igra se po principu 5 igračica + golmanica.

-Ovo je odlična prilika da okupite Vaše kolegice, prijavite ekipu za turnir i ludo se zabavite. Pozivamo i muške kolege da sudjeluju kao vjerni navijači. Okupite team i sudjelujte u sportskom događaju ovog ljeta – ističu organizatori.

Cilj turnira je podići svijest o zdravom načinu života te potaknuti žene na odvažnost sudjelovanja i u ovom tipično muškom sportu, kako bismo srušili predrasude da žene i nogomet ne idu zajedno.

Kotizacija za sudjelovanje iznosi 500 kuna po ekipi i iz ovog fonda isplaćivat će se nagrade za prva tri osvojena mjesta. Prva nagrada iznosi 4 tisuće kuna, druga 2 tisuće, a treća tisuću kuna. Prijave traju do 20. srpnja 2019. (do 12 sati).

Za sve detaljnije informacije možete se obratiti na telefon: 098 914 57 19 (Milan) i 091 526 18 60 (Ivana).

Pročitajte još

STRELJAČKO DRUŠTVO DRAGOVOLJAC Tomšić i Čvrljak na međunarodnom turniru

Dulist

Luka Đurović drugi u kategoriji od 16 do 19 godina na Monterey Bay Half Marathonu

Dulist

MITING MLADOST Tri medalje Brassardu, jedna Baletinu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija