Natrag
17.2.2019 23:12

facebook

twitter

google

rss

dulist

U Dubrovniku nestalo plina za automobile!

2.7.2013 @ 16:46 Nikša Miletić Aktualno
3;3

Podijelite:

U Dubrovniku je nestalo autoplina.

Naime, zbog komplikacija oko papirologije na granici s BiH kod Neuma cisterne s gorivom i plinom INA-e ne mogu prema krajnjem jugu, te se tek sutra očekuje njihov dolazak posebnim trajektnim linijama.

Zbog ovakve situacije u Dubrovniku je već sada nestalo autoplina, odnosno u trenutku kada smo mi išli u inspekciju preostalo je nepunih 200 litara, a kako doznajemo ovim tempom prodaje plina za potrebe domaćinstava ima otprilike do sutra u jutarnjim satima, ukoliko se ova situacija ne riješi.

Na INA-inim benzinskim postajama u Gradu kao i onoj u Komolcu goriva zasada ne nedostaje, no kako doznajemo, njihove rezerve su ograničene na nekoliko dana (ovisno o tanku), stoga bi i to moglo doći u pitanje. Veleprodaja plina za hotele, velike brodove i gospodarstva nije ugrožena na nijedan način, doznaje duList.

Čini se kako je Dubrovnik već drugi dan po ulasku u EU okusio gorak okus prometne izoliranosti i odvojenosti od matice.  Ovaj europski možda je još i lošijeg okusa.

Komentari

O autoru: Nikša Miletić

Magistar sam komunikologije, po prirodi idealist, u stvarnosti cinik sa rozim naočalama. Smatram kako je biti u mogućnosti ispraviti ili ukazati na nepravdu vjerojatno najveća legalna i legitimna moć koju pojedinac može imati.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana