Županija

U CAVTATU Otvorene prijave za treninge vaterpola i plivanja za djecu s poteškoćama u razvoju

Zajednica sportova Općine Konavle kao prijavitelj i Općina Konavle kao partner provode projekt ‘Podignimo letvicu visoko’, financiran iz Europskog socijalnog fonda, programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014- 2020 u sklopu kojeg se provodi niz aktivnosti s ciljem povećanja uključenosti djece s invaliditetom te djece s poteškoćama u razvoju u zajednicu kroz šport, koja predstavljaju temelj projekta i njegovu ciljnu skupinu. Projektne aktivnosti u potpunosti su financirane sredstvima Europske unije u ukupnoj vrijednosti od 1.500.000,00 kuna, dok je trajanje projekta 18 mjeseci.

-S dolaskom toplijeg vremena i mogućnosti održavanja treninga na otvorenom, pozivamo sve zainteresirane pripadnike ciljne skupine da budu dio ovog projekta te se uključe u sportske aktivnosti sudjelovanjem na treninzima vaterpola i plivanja. Treninzi počinju od 01.07.2019. godine te će se održavati svakim radnim danom od 19-20h na plivalištu u Cavtatu. Ovim putem pozivamo sve zainteresirane roditelje, skrbnike i djecu da nam se obrate za više informacija svakim radnim danom na plivalištu u Cavtatu od 19-20h ili na broj telefona 095 544 89 68 – ističu iz Općine.

Izvor: Općina Konavle

Pročitajte još

POSTRANJANI ZGROŽENI Netko je preko noći iščupao ležeće policajce pred školom!

Dulist

Županijske vijećničke naknade idu OB Dubrovnik i našem Zavodu za javno zdravstvo

Dulist

DOBRE VIJESTI IZ ŽUPE Sanira se magistrala kraj Astaree, na potezu Trgovišta, Popolice…

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija