Natrag
22.2.2019 03:26

facebook

twitter

google

rss

dulist

Tvrtka Fenix dužna je na desetke milijuna kuna

16.12.2013 @ 13:12 Baldo Marunčić Aktualno

Podijelite:

Tvrtka Fenix iz Slavonskog Broda upravo je okončala proces predstečajne nagodbe za obnovu osnovne škole na splitskim Pujankama.

Ova tvrtka vrlo je dobro poznata Župljanima, jer upravo ona gradi dvoranu nove župske škole, a sama gradnja traje već duže vrijeme, o čemu je i duList već pisao, o čemu možete pročitati ovdje.

Kako navodi Slobodna Dalmacija, mjesecima se iz Fenixa nitko ne javlja, a brodska tvrtka, odnosno njezin pravni prethodnik 'Fenix Giu', u posljednjih 10 godina sklopili su 93 ugovora s različitim ministarstvima, ukupne vrijednosti oko 520 milijuna kuna.  Dužni su desetke milijuna kuna pojedinim kooperantima zbog čega su mnogi bili prisiljeni ugasiti firme ili posluju na rubu opstanka. Što se tiče splitskog kraka priče, svoje su role odigrale i bivša gradska vlast i Ministarstvo obrazovanja, a o svmi njihovim 'projektima' možete čitati ovdje.
 

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana