Sport

Triatlonska pustolovina na Korčuli

Triatlonska pustolovina na Korčuli

Marco Polo Challenge i ove godine službeno otvara hrvatsku triatlonsku sezonu.

Organizatori pripremaju natjecanje  u sprint triatlonu, koji se boduje za Kup Hrvatske, kao i utrke za amatere i školarce. Ova sportska avantura, inspirirana Markom Polom, započinje 28.travnja ispod bedema njegova rodnog grada, Korčule.

Korčula koja je više puta proglašavana najljepšim otokom na Jadranu, pa je prošle godine u britanskom Guardianu proglašena najboljim jadranskim otokom za kulturu, ove godine će ugostiti vrhunske hrvatske triatlonce, a među njima su i prošlogodišnji pobjednici Marco Polo Challengea, Sara Vilić i Dejan Patrčević.  Prijava natjecatelja na licu mjesta i podizanje startnih brojeva započet će 27. travnja u popodnevnim satima, nakon čega će natjecanje biti službeno otvoreno pozdravnom riječi predstavnika grada i organizatora. Natjecanja će početi 28. travnja u 9 sati otvaranjem Zone izmjene smještene u samom centru grada Korčule. 
 
Program čitave manifestacije možete pronaći na službenoj stranici natjecanja, na kojoj se mogu vidjeti dosad prijavljeni sudionici, te se prijaviti za utrku.  

Pročitajte još

TRON EUROPE PRIPADA HRVATICI Matić prvakinja, Cvjetko brončana, Oberan upisala pobjedu i poraz

Dulist

MALONOGOMETNA LIGA Square poražen u Omišu

Dulist

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist