Natrag
26.3.2019 11:34

facebook

twitter

google

rss

dulist

Triatlonska pustolovina na Korčuli

25.4.2012 @ 15:49 Ana Prohaska Sport
2;2

Podijelite:

Marco Polo Challenge i ove godine službeno otvara hrvatsku triatlonsku sezonu.

Organizatori pripremaju natjecanje  u sprint triatlonu, koji se boduje za Kup Hrvatske, kao i utrke za amatere i školarce. Ova sportska avantura, inspirirana Markom Polom, započinje 28.travnja ispod bedema njegova rodnog grada, Korčule.

Korčula koja je više puta proglašavana najljepšim otokom na Jadranu, pa je prošle godine u britanskom Guardianu proglašena najboljim jadranskim otokom za kulturu, ove godine će ugostiti vrhunske hrvatske triatlonce, a među njima su i prošlogodišnji pobjednici Marco Polo Challengea, Sara Vilić i Dejan Patrčević.  Prijava natjecatelja na licu mjesta i podizanje startnih brojeva započet će 27. travnja u popodnevnim satima, nakon čega će natjecanje biti službeno otvoreno pozdravnom riječi predstavnika grada i organizatora. Natjecanja će početi 28. travnja u 9 sati otvaranjem Zone izmjene smještene u samom centru grada Korčule. 
 
Program čitave manifestacije možete pronaći na službenoj stranici natjecanja, na kojoj se mogu vidjeti dosad prijavljeni sudionici, te se prijaviti za utrku.  

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana