Natrag
20.4.2019 10:28

facebook

twitter

google

rss

dulist

TRI URE ‘ZATOČENIŠTVA’ U LIFTU Susjedi ju ignorirali, a vatrogasci spasili stvar!

24.10.2018 @ 12:36 Dulist Aktualno

Podijelite:

Jednu našu sugrađanku u utorak su u večernjim satima su iz neispravnog lifta morali izvlačiti vatrogasci, a Facebook post o cijeloj zavrzlami podijelila je grupa Vatrogasci – Oni su naši heroji.

‘Vjerovali ili ne, već dvije ure ‘štrikam’ u liftu moje zgrade jer su se fuc*ing vrata zaglavila i ja ne mogu izaći. Gluho doba noći, idem s posla… Zvonim, lupam po vratima lifta, prolazi susjed, samo me pogleda i produži dalje… Da ne povjeruješ!

Dakle, kako me iz zgrade od 10 katova i 60-ak stanova nitko nije doživio, prijavih slučaj policiji, oni su me proslijedili vatrogascima i sad me dva dežurna vatrogasca pokušavaju izbaviti vanka… Za sada bezuspješno. Brava je tvrdoglava i ne da se otvoriti, fali par centimetara da lift ‘sjedne’ gdje treba…  A on ni da bi. Sad sam već pomalo nervozna jer mi se pi-pi… I tako bih zapalila cigar, ali ne smijem, vatrogasci su tu.

E da, gospar koji održava liftove u zgradi u kojoj živim, a u kvaru su svako malo, ne javlja se na interventni mobitel – iz vatrogasnog centra zovu ga non-stop, bezuspješno. Pitam se koliko naplaćuje održavanje liftova i izlazak na intervencije na koje ne izađe. Bitno da ja plaćam pričuvu za zgradu. Brava ne popušta pa smo odlučili probuditi predstojnika zgrade da otključa strojarnicu da pokušaju pokrenuti lift.

BINGO! Lift se pokrenuo, brava kliknula i eto me vanka nakon skoro 3 ure ‘zatočeništva’ u liftu. ‘Moji’ vatrogasci su bili top – od ekspresnog dolaska do uloženog napora da me izvuku van.

Dečki svaka čast!

Eto me doma, pušim cigar, burek mi se ohladio, još malo idem ponovno na posao, ali stepenicama, liftom neću neko vrijeme’.

Foto: Ilustracija

 

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana