Županija

TRGOVCI NEKRETNINAMA Koprivica i Pikunić umjesto Bezića i Alavije

Igor Koprivica i Goran Pikunić novi su čelni ljudi Strukovne grupe posrednika u prometu nekretninama pri HGK – Županijskoj komori Dubrovnik.

Predsjednik Strukovne grupe Koprivica i zamjenik mu Pikunić izabrani su na četverogodišnji mandat, a naslijedili su Frana Bezića i Mirjanu Alaviju.

Posrednici su istaknuli kako se tržište nekretnina na području Dubrovačko-neretvanske županije prije svega stabiliziralo u cijenovnom smislu, što je između ostaloga dovelo do povećanja prometa u trgovini nekretninama. Došlo je do diferencijacije starih i novih stanova, gdje je novogradnja atraktivnija i takve stanove je ipak nešto lakše prodati. Mali stanovi do 50 metara četvornih su na tržištu najtraženiji.

Naglašena je potrebna realnost u procjeni nekretnine, kako se ne bi stvorila nerealna očekivanja prodavatelja.

Prisutni posrednici upoznati su sa Zakonom o poticanju ulaganja te uslugama Komore koje su na raspolaganju članicama Komore.

Pročitajte još

OTVORENO PISMO IZ STONA Strahujemo da ćemo zbog zagađenja iz CGO-a ostati bez mogućnosti za uzgoj školjaka

Dulist

ŽUPAN PORUČUJE Problem ove županije nije Lučino razdolje, nego Grabovica

Dulist

Uskoro početak izvlaštenja za rekonstrukciju pristupne ceste luci Polačište

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija