Županija

TRGOVCI NEKRETNINAMA Koprivica i Pikunić umjesto Bezića i Alavije

Igor Koprivica i Goran Pikunić novi su čelni ljudi Strukovne grupe posrednika u prometu nekretninama pri HGK – Županijskoj komori Dubrovnik.

Predsjednik Strukovne grupe Koprivica i zamjenik mu Pikunić izabrani su na četverogodišnji mandat, a naslijedili su Frana Bezića i Mirjanu Alaviju.

Posrednici su istaknuli kako se tržište nekretnina na području Dubrovačko-neretvanske županije prije svega stabiliziralo u cijenovnom smislu, što je između ostaloga dovelo do povećanja prometa u trgovini nekretninama. Došlo je do diferencijacije starih i novih stanova, gdje je novogradnja atraktivnija i takve stanove je ipak nešto lakše prodati. Mali stanovi do 50 metara četvornih su na tržištu najtraženiji.

Naglašena je potrebna realnost u procjeni nekretnine, kako se ne bi stvorila nerealna očekivanja prodavatelja.

Prisutni posrednici upoznati su sa Zakonom o poticanju ulaganja te uslugama Komore koje su na raspolaganju članicama Komore.

Pročitajte još

‘UGROŽAVA OBRAZOVNI PROCES’ Dobroslavić poziva na prekid štrajka u Županiji

Dulist

Predstavnici Županije sudjelovali na trećem sastanku projekta WATERCARE

Dulist.hr

Župski načelnik Nardelli primio prvaka Antuna Račića

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija