Natrag
21.3.2019 11:09

facebook

twitter

google

rss

dulist

Traže se ostali sudionici tučnjave

29.12.2011 @ 10:32 Andrea Falkoni Račić Crna kronika

Podijelite:

Dosadašnjim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da su 21-godišnjak i 28-godišnjak

zajedno sa za sada više nepoznatih osoba počinitelji kaznenog djela sudjelovanja u tučnjavi na štetu 28-godišnjaka. Sumnjiči ih se da su 23. prosinca u ranim jutarnjim satima u ulici Sv. Dominika, a potom ispred i u dubrovačkoj bolnici, sudjelovali u tučnjavi kojom prilikom su 28-godišnjaku nanijeli osobito teške tjelesne ozljede, koji je zajedno s još dvije muške osobe, u dobi od 26 i 28 godina, također s vidljivim tjelesnim ozljedama, tog jutra zatečen u dubrovačkoj bolnici nakon zaprimljene dojave o oštećenju vrata. Ostaloj dvojici, 26-godišnjaku i 28-godišnjaku, su u dubrovačkoj bolnici konstatirane lakše tjelesne ozljede.

Dvojica osumnjičenih, 21-godišnjak i 28-godišnjak, su danas, 29. prosinca uz kaznenu prijavu dovedeni u nadležno državno odvjetništvo u Dubrovniku.
Također je utvrđeno da je teško ozlijeđeni 28-godišnjak počinitelj oštećenja stakla na vratima u dubrovačkoj bolnici te protiv njega redovnim putem slijedi kaznena prijava zbog uništenja i oštećenja tuđe stvari.

U koordinaciji s nadležnim državnim odvjetništvom kriminalističko istraživanje se nastavlja s ciljem otkrivanja ostalih sudionika, odnosno utvrđivanja svih okolnosti počinjenja ovog kaznenog djela.
 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana