Zanimljivosti

TRAJALE DVA MJESECA Završile radionice ‘Rastimo zajedno’

Završio četvrti ciklus besplatnih radionica za roditelje ‘Rastimo zajedno’ u Dječjem vrtiću Konavle.

Usprkos približavanju sezonskome načinu rada koji za mnoge roditelje znači sve manje slobodnoga vremena, u Dječjem vrtiću Konavle uspješno je završio četvrti ciklus radionica za roditelje najmlađe djece ‘Rastimo zajedno’ koji je trajao više od dva mjeseca, točnije 11 srijeda.

Četvrti po redu ciklus radionica uspješno je završilo 13 roditelja, 11 majki i 2 oca pri čemu su na radionicama bila dva bračna para. Voditeljice ciklusa bile su odgojiteljica savjetnica Jelena Kulišić i stručna suradnica psihologinja Tena Erceg.

Podsjećamo, u Dječjem vrtiću Konavle se uz navedeni ciklus radionica koji je namijenjen i majkama i očevima provodi i ciklus radionica samo za očeve pod nazivom Klub očeva koji je u svojem trajanju kraći u odnosu na završeni ciklus radionica.

Više o programima radionica možete saznati na web stranici.

Zainteresirani roditelji za sljedeće cikluse mogu se javiti na e-mail psihologinje Dječjeg vrtića Konavle tena.erceg1@gmail.com.

Pročitajte još

Predstavljen Zbornik radova o Pupnatu autora Nevena Fazinića

Dulist

ULICAMA NAŠEG GRADA Klapa Linđo na skalinima Dominikanaca

Dulist

GOTOVA SANACIJA Peskarija se otvara ovog utorka!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija