Natrag
19.3.2019 20:22

facebook

twitter

google

rss

dulist

TRAGEDIJA U PLATU Predsjednik Uprave HEP-a: ‘U mislima smo s obiteljima unesrećenih’

11.1.2019 @ 12:12 Dulist Crna kronika
11;11

Podijelite:

Predsjednik Uprave HEP-a Frane Barbarić obratio se ovog petka javnosti ispred HE Dubrovnik u Platu u kojoj je u četvrtak ujutro došlo do požara te nezapamćene tragedije. 

-Htio bih iskazati iskrenu sućut obitelji naših stradalih kolega, djelatnicima HE Dubrovnik koji su zajedno s njima činili jednu veliku obitelj i prenijeti im iskrenu sućut svih ostalih kolega iz HEP-a te da su naše misli ovog trena s njihovim obiteljima. Zahvaljujem i članovima kriznog stožera na nesebičnoj brizi i iskazanog angažmanu u saniranju svih posljedica uzrokovanih havariom koja nam se jučer u popodnevnim satima  dogodila u HE Dubrovnik, s, nažalost, tragičnim završetkom  i u tom kriznom stožeru uključeni su predstavnici MUP-a, Javnih vatrogasnih postrojbi, liječničkih timova i ostalih stručnih službi uključujući i HGSS. Ovdje sam od jučer rano popodne na terenu pružamo svu maksimalno pomoć stručnim službama te aktivno sudjelujemo u kompletnoj sanaciji nastale štete – rekao je Barbarić i dodao:

-U ovom trenutku ne bih prejudicirao zbog čega se havarija dogodila, kolege iz DORH-a sa stručnim timovima provode izvide i istražne radnje, pričekajmo njihovo stručno mišljenje, sve ostalo bi bila čista spekulacija.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana