Zanimljivosti

Topless navijačice stižu u Grad!

Dvije hrvatske topless navijačice iz Krapine, koje su se na prošlom Europskom nogometnom prvenstvu u Poljskoj proslavile svojim golišavim fotografijama prihvatile su poziv cavtatskog ugostitelja Mislava Burđeleza i stižu u Cavtat i Dubrovnik na odmor.

Podsjetimo, chef i vlasnik restorana "Galija" Mislav Burđelez uputio je sredinom lipnja poziv dvjema topless navijačicama iz Krapine na sedmodnevni odmor u Dubrovniku i Cavtatu. Burđelez je tada kazao kako je na ideju došao ispijajući kavu s prijateljem Nikšom Končićem.

– Promislili smo kako, u momentu kad svi ministri i premijer davaju podršku raznoraznim skupovima u Splitu i šire, mi smo ponosni da možemo dati podršku našim vjernim navijačicama, gdje su svojim prirodnim pokretom proslavile Hrvatsku više nego sve vlade i sve turističke zajednice od osnutka hrvatske države – kazao je Burđelez.

Topless navijačice iz Krapine odsjest će u Cavtatu i Dubrovniku, a Burđelez će se pobrinuti da im odmor u Cavtatu u Dubrovniku ostane baš kao i 'golišava' avantura u Poljskoj – u nezaboravnom sjećanju.

Pročitajte još

Danielle Kordić: Depresiju, strah i osjećaj krivnje pretočila sam u knjigu

Dulist

UZ DAN ZAŠTITE PRIRODE ‘Mala škola aromaterapije’ Mare Doljak

Dulist

POSVETIO SE VRTU I RUŽIČNJAKU Don Robert Ćibarić sport zamijenio poljoprivredom

Dulist