Natrag
18.2.2019 19:35

facebook

twitter

google

rss

dulist

Topless navijačice stižu u Grad!

25.7.2012 @ 13:35 Baldo Marunčić Zanimljivosti
2;2

Podijelite:

Dvije hrvatske topless navijačice iz Krapine, koje su se na prošlom Europskom nogometnom prvenstvu u Poljskoj proslavile svojim golišavim fotografijama prihvatile su poziv cavtatskog ugostitelja Mislava Burđeleza i stižu u Cavtat i Dubrovnik na odmor.

Podsjetimo, chef i vlasnik restorana "Galija" Mislav Burđelez uputio je sredinom lipnja poziv dvjema topless navijačicama iz Krapine na sedmodnevni odmor u Dubrovniku i Cavtatu. Burđelez je tada kazao kako je na ideju došao ispijajući kavu s prijateljem Nikšom Končićem.

– Promislili smo kako, u momentu kad svi ministri i premijer davaju podršku raznoraznim skupovima u Splitu i šire, mi smo ponosni da možemo dati podršku našim vjernim navijačicama, gdje su svojim prirodnim pokretom proslavile Hrvatsku više nego sve vlade i sve turističke zajednice od osnutka hrvatske države – kazao je Burđelez.

Topless navijačice iz Krapine odsjest će u Cavtatu i Dubrovniku, a Burđelez će se pobrinuti da im odmor u Cavtatu u Dubrovniku ostane baš kao i 'golišava' avantura u Poljskoj – u nezaboravnom sjećanju.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana