Natrag
17.2.2019 00:47

facebook

twitter

google

rss

dulist

Tonči i Tonči i dalje na čelu PU?

2.8.2012 @ 10:02 Baldo Marunčić Aktualno

Podijelite:

Informacija koja se posljednjih dana pojavila u medijima kako će svi stari načelnici Policijskih uprava biti smijenjeni prema svemu sudeći krivo je interpretirana.

Naime, kako doznajemo iz krugova bliskih MUP-u, dosadašnji prvi čovjek PU dubrovačko-neretvanske Tonči Glumac bit će opet izabran za načelnika, a špekulira se kako bi se na interni natječaj za načelnika trebalo prijaviti  tri ili četiri kandidata.

Vrijedi spomenuti kako načelnik Glumac, jednako kao i njegov zamjenik Tonči Radibratović, za kojeg se očekuje da će ostati na toj poziciji, u policijskom žargonu imaju čin policijskih generala, te kako su se njih dvojica jedini iz Dubrovačko-neretvanske županije po svojim kvalifikacijama mogli prijaviti čak i na natječaj za ravnatelja policije.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana