Politika

Tomislav Marčinko na čelu HSP AS-a u Župi dubrovačkoj

U Župi Dubrovačkoj danas je održan izborni Zbor podružnice HSP AS.

Tomislav Marčinko ing, jednoglasno je izabran za predsjednika podružnice HSP AS Župa Dubrovačka. Dosadašnji predsjednik podružnice i član predsjedništva HSP AS Petar Vuletić, ing otvorio je i vodio zbor. U svom izlaganju posjetio je na postignute rezultate koje je ostvarila podružnica, kao i one koje smo ostvarili u sinergiji sa koalicijskim partnerima Domoljubne koalicije. Također je posjetio na nadolazeće izbore u susjednom Gradu Dubrovniku, koji su i Župljanima od velikog značenja.

-Dovoljno je spomenuti lošu prometnu povezanost, tako da sada do Grada koji je udaljen samo 4-5 kilometara često moramo promjeniti i dva autobusa. Naravno tu su i zajednički projekti sa Gradom Dubrovnikom, poput Groblja Dubac i sl. Još nismo postigli sporazum sa strateškim partnerom, HDZom, no uvjeren sam da je izbor kandidata za gradonačelnika ključ uspjeha kao za ove tako i za sve ostale izbore. Mato Franković, ono je što Gradu treba , ima sve kompetencije za upravljanje Gradom, zadovoljni smo kandidaturom i uvjereni u pobjedu – istaknuo je Vuletić.

Zboru je nazočio i saborski zastupnik Ivan Šimunović, javljaju iz te stranke.

Na fotografiji: predsjednik Tomislav Marčinko sa zamjenicima Tomislavom Katušićem i Slobodanom Ercegom.

Pročitajte još

POTPISAN SPORAZUM Studenti medicine iz Splita usavršavat će se u OB Dubrovnik

Dulist

Novoizabrano vodstvo HKD ‘Napredak’ na sastanku kod župana

Dulist

OCJENA ‘IZVRSNO’ Uklanja se službena oznaka zabrane kupanja u Donjem Čelu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija