Natrag
26.3.2019 11:28

facebook

twitter

google

rss

dulist

Tombula za dubrovačke mališane

28.12.2011 @ 19:16 Andrea Falkoni Račić dulist IN
17;17

Podijelite:

Tradicionalna novogodišnja tombula koju organizira Društvo naša djeca Dubrovnik okupila je velik broj malih Dubrovčana, a u dvorani hotela Libertas Rixos danas se tražilo mjesto više.

Za zaigrat tombulu nije trebalo ni znati sve brojeve, pa su dječici u zaokružavanju brojeva uz roditelje, pomogli vrijedni članovi Društva. A kako smo saznali najmlađi današnji sudionik tombule imao je svega godinu dana i devet mjeseci.

I ovog puta Društvo je za djecu Grada osiguralo pregršt nagrada koje su izmamile osmijehe na dječja lica. Osigurane su 3 tombule i dvije utješne nagrade, 5 činkvina i jedna utješna nagrade te 7 terni i 2 utješne. Sretnici čiji su brojevi izvučeni pošteno su i nagrađeni igrama, knjigama, slatkišima i DVD-ima.
 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana