Natrag
26.4.2019 12:10

facebook

twitter

google

rss

dulist

TOM JONES NA STRADUNU Ulaznice u prodaji, već rezervirano skoro 300 karata

26.3.2019 @ 11:43 Hrvoje Curić dulist IN
3;3

Podijelite:

Nadolazeći koncert Toma Jonesa na Stradunu pobudio je veliki interes Dubrovčana, a ulaznice za glazbeni spektakl dostupne su za online kupovinu već danas.

Ulaznice možete kupiti preko online trgovine ulaznice.hr, a sudeći po broju do sada prodanih karata vrlo su brzo ‘planule’. Prema podatcima koji se nalaze na stranici u prodaji je 677 karata, a u trenutku pisanja ovog teksta dostupno ih je 396. Cijena karata kreće se od 200 do 500 kuna ovisno o poziciji. Svoje ulaznice možete rezervirati OVDJE.

Grad Dubrovnik i Dubrovačke ljetne igre, u suradnji sa Star produkcijom, povodom 70 godina Dubrovačkih ljetnih igara na najljepšu dubrovačku pozornicu 1. srpnja dovode jednu od najvećih živućih legendi, velikog šarmera i genijalnog performera Toma Jonesa. Jones u karijeri je objavio 41 studijski album, a uz to ima 20 video albuma, pet live i 16 kompilacija. Glazbene kritičare posebno su oduševili, što produkcijski, što izvedbom, posljednja tri ‘Long Lost Suitcase’, ‘Spirit in The Room’ i ‘Praise & Blame’ što je samo potvrda da Jones s pravom nosi titulu jednog od najpopularnijih izvođača u povijesti glazbe.,

Jones nije jedina svjetska glazbena senzacija koja će ovo ljeto nastupiti u Dubrovniku jer već 1. kolovoza ispred dubrovačke katedrale stiže IL VOLO, operni pop trio, koji čine bariton Gianluca Ginoble (23) te dva tenora Piero Barone (25) i Ignazio Boschetto (23).

Komentari

O autoru: Hrvoje Curić


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana