Natrag
17.2.2019 03:25

facebook

twitter

google

rss

dulist

Tolić: Dubrovački letovi po planu!

1.5.2013 @ 10:40 Nikša Miletić Zanimljivosti

Podijelite:

Zbog masovnog bolovanja kabinskog osoblja domaćeg avioprijevoznika, iz Croatie Airlines javljaju kako će danas biti suočeni s neočekivanim poremećajima u planiranom redu letenja.

Naime, čak 39 stjuardesa i stjuarda, odnosno 20 posto operativno sposobnoga kabinskog osoblja, u posljednjih je dan i pol prijavilo odlazak na bolovanje, što znači da uz već prethodna bolovanja kompanija ne može planirati ukupno 45 djelatnika kabinskog osoblja, odnosno ukupno 23 posto raspoloživih zaposlenika putničke kabine.

– Ova situacija zasada ne pogađa letove u i iz Dubrovnika – potvrdio je za Dulist direktor zračne luke Dubrovnik Roko Tolić, koji je dodao kako u toku dana ne očekuju nikakva otkazivanja, a razvoj daljnje situacije ovisit će naravno o kabinskom osoblju.
Letovi koji su danas odgođeni i otkazani odnose se uglavnom na njemačko tržište, i spojeni su s drugim linijama, javljaju iz Croatie Airlinesa.
 

Komentari

O autoru: Nikša Miletić

Magistar sam komunikologije, po prirodi idealist, u stvarnosti cinik sa rozim naočalama. Smatram kako je biti u mogućnosti ispraviti ili ukazati na nepravdu vjerojatno najveća legalna i legitimna moć koju pojedinac može imati.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana