Kultura

‘TOLERANCE POSTER SHOW’ U Lazaretima otvorena izložba ikona grafičkog dizajna

U srijedu u Lazaretima otvorena je putujuća izložba ‘Tolerance Poster Show’ koju čine 132 plakata, sve mahom globalnih ikona grafičkog dizajna poput Miltona Glasera autora kultnog loga I♥NY, Seymoura Chwasta, Petera Bankova, Guntera Rambowa, Niklausa Troxlera i brojnih drugih.

U sklopu projekta Lazareti – kreativna četvrt Dubrovnika, plakati su osim u lađi, projicirani na Eminovu kuću, a svim zainteresiranima dostupni su za razgledanje i na autobusima javnog gradskog prijevoznika Libertas.

U Dubrovnik je izložba pristigla posredstvom grafičkog dizajnera, kustosa i istraživača Mirka Ilića koji će pak svoje radove dubrovačkoj publici predstaviti u subotu te dokazati zašto je nakon više od četiri desetljeća stvaranja još uvijek jedan od najzanimljivijih grafičkih dizajnera i političkih ilustratora te zašto uživa globalni zvjezdani status.

Pročitajte još

Uz koncert benda Jall Aux Yeux proslava 20 godina Francuske Alijanse Dubrovnik

Dulist

PRIKAZI KRISTA U SPONZI Izložba ‘Nit’ privukla vjernike i ljubitelje umjetnosti

Dulist.hr

MARE I LEONA U ĐIRU Čibača – ‘Mala Hercegovina’ prepuna sezonaca i septičkih jama

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija