Kultura

‘TOLERANCE POSTER SHOW’ U Lazaretima otvorena izložba ikona grafičkog dizajna

U srijedu u Lazaretima otvorena je putujuća izložba ‘Tolerance Poster Show’ koju čine 132 plakata, sve mahom globalnih ikona grafičkog dizajna poput Miltona Glasera autora kultnog loga I♥NY, Seymoura Chwasta, Petera Bankova, Guntera Rambowa, Niklausa Troxlera i brojnih drugih.

U sklopu projekta Lazareti – kreativna četvrt Dubrovnika, plakati su osim u lađi, projicirani na Eminovu kuću, a svim zainteresiranima dostupni su za razgledanje i na autobusima javnog gradskog prijevoznika Libertas.

U Dubrovnik je izložba pristigla posredstvom grafičkog dizajnera, kustosa i istraživača Mirka Ilića koji će pak svoje radove dubrovačkoj publici predstaviti u subotu te dokazati zašto je nakon više od četiri desetljeća stvaranja još uvijek jedan od najzanimljivijih grafičkih dizajnera i političkih ilustratora te zašto uživa globalni zvjezdani status.

Pročitajte još

‘ZANESENOST SLIKANJA TUŠEM’ Izložba koja potvrđuje dobre odnose Hrvatske i Kine

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

‘PROROČICA’ Predstavljanje zbirke pjesama Slavke Jurić

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija