Natrag
27.5.2018 21:13

facebook

twitter

google

rss

dulist

Tko je “Pajo Patak s dolarima u očima”?

6.6.2012 @ 22:56 Baldo Marunčić Aktualno

Podijelite:

Gostujući u emisiji Dubravka Cote „Pogledi“ na HR Radio Dubrovniku, saborska zastupnica SDP-a i zamjenica gradonačelnika Tatjana Šimac Bonačić na zanimljiv način se osvrnula na tretman Grada prema Društvu prijatelja dubrovačke starine.

– Što se tiče zidina, mnogi ljudi gledaju financije. Sjetite se kako je u crtićima Pajo Patak imao one dolare u očima. Ali se sve može gledati i kroz baštinu. Je li baština očuvana i je li se dobro radilo. Ja kažem da jest – kazala je Šimac Bonačić, a na pitanje urednika emisije Dubravka Cote u čijim očima vidi te dolare, Šimac Bonačić se „izvukla“ riječima kako svatko u ovakvoj recesiji vidi dolare.

– Ono što je dobro rađeno treba staviti u zakonske okvire. Je li sve to bilo transparentno, je li se provodila javna nabava? Treba sve staviti u zakonski okvir. Ministrica je dala prijedlog koji će ići na pregovore dva ministarstva, Grada i DPDS-a, a smatram kako bismo mi u gradu trebali sami se dogovoriti – kazala je zamjenica gradonačelnika.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana