Zanimljivosti

“Tko daje ? ima ???” u srijedu u Župi

U srijedu, 12. prosinca s početkom u 18 sati u Osnovnoj školi Župa dubrovačka ('Nove škole') održat će se humanitarni koncert pod nazivom “Tko daje ♥ ima ♥♥♥”.

Na koncertu će nastupiti klape Subrenum, Linđo i Kaše, dok je za cijelu organizaciju koncerta zaslužna udruga Hvala što postojiš u suradnji s Osnovnom školom Župa dubrovačka, odgojnim skupinama „Kolibrići“, „Školjkice“ i „Cicibani“ Vrtića Župa dubrovačka, darivateljima krvi, te udrugama Kurenat i Fun H2O.
 
Cijena ulaznice je simboličnih 20 kuna, a predviđeno trajanje koncerta je dva sata.
 
Iz udruge Hvala što postojiš poručuju:
– Radujemo se koncertu jer činimo dobro djelo onima kojima je to potrebno. Sama inicijativa za organizaciju koncerta proizašla je iz stvarne potrebe da se pomogne jednoj župskoj obitelji. Ovim putem zahvaljujemo Klapi Linđo, Klapi Subrenum i Klapi Kaše što su se odazvali na naš poziv i na taj način pokazali kako imaju veliko srce kao i svima koji sudjeluju i pomažu nam u organizaciji.
 
Podsjetimo, Hvala što postojiš vrlo je aktivna župska udruga koja okuplja darivatelje krvi i promiče važnost darivanja krvi. Udruga je s vremenom proširila svoje djelovanje promovirajući humanitarni rad i volontiranje te uspješno organizirajući razna događanja na razini lokalne zajednice Župe dubrovačke u cilju pomaganja onima kojima je potrebno.
 
Udruga Hvala što postojiš svima unaprijed zahvaljuje na odazivu i raduju se druženju i uživanju u ovom predivnom koncertu.

Pročitajte još

ŽELJEZNICOM PO KONAVLIMA Zavirite u fascinantni svijet Pera Šiše

Dulist

PREKRASAN PRIZOR Zažutila se žuka, ‘priziva’ tople i sunčane dane

Dulist

EUROPSKA NOĆ ISTRAŽIVAČA 3D modeliranje i printanje na Sveučilištu

Dulist