Natrag
20.2.2019 02:16

facebook

twitter

google

rss

dulist

TJEDAN NA CESTAMA Od 482 mjere, njih čak 256 protiv ‘četiri ubojice u prometu’!

27.11.2018 @ 17:30 Dulist Crna kronika

Podijelite:

U proteklom tjednu na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske zabilježene su tri prometne nesreće u kojima je jedna osoba teže, a dvije su lakše ozlijeđene. S materijalnom štetom nema zabilježenih prometnih nesreća.

Provodeći mjere kontrole prometa policijski službenici su protiv počinitelja prometnih prekršaja poduzeli 482 represivne mjere od kojih izdvajamo mjere poduzete prema osobama, počiniteljima prekršaja koji su najčešći uzročnici težih prometnih nesreća tzv. ‘četiri ubojice u prometu’ te je tako 256 osoba sankcionirano zbog prekoračenja dopuštene brzine kretanja, 48 mjera poduzeto je prema osobama koje nisu koristile sigurnosni pojas, 16 osoba je prekršajno sankcionirano zbog vožnje u alkoholiziranom stanju i 6 osoba koje su sankcionirane zbog nepropisne uporabe mobitela tijekom vožnje.

– Od ostalih prekršaja izdvajamo 48 mjera poduzetih zbog nepropisnog zaustavljanja i parkiranja i 26 mjera poduzetih prema vozačima koji tijekom vožnje nisu imali upaljena dnevna ili kratka svjetla – istaknuli su iz Policije.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana