Natrag
18.2.2019 19:37

facebook

twitter

google

rss

dulist

Tjedan karijera u Hiltonu

25.4.2013 @ 14:37 Mia Njavro Aktualno
4;4

Podijelite:

Tjedan karijera u hotelu Hilton Imperial održat će se od 29. travnja.

Drugi put zaredom Hilton Worldwide organizira ovu hvale vrijednu inicijativu, čiji je cilj podizanje svijesti o karijerama i mogućnostima koje nudi hotelska industrija. S ponedjeljkom Hilton započinje događanje posvećeno razvoju karijera i poslovnih mogućnosti koje će se istodobno odvijati u svim hotelima grupacije. Riječ je o inicijativi koja ovog puta pruža širi uvid i saznanja mladima za ostvarenje karijere u hotelskoj industriji. Kroz razgovore s djelatnicima u hoteljerstvu i brojna događanja u suradnji sa obrazovnim ustanovama svih uzrasta, sudionici će imati prilike sudjelovati u praktičnim zadacima i drugim aktivnostima, te uživo uvidjeti prednosti rada u internaciononalnom lancu hotela.

Hilton Imperial ovog puta poseban naglasak stavlja na savjetovanje mladih, usmjeravanje i pružanje praktičnih savjeta. Ove godine uz aktivnosti s učenicima Turističko-ugostiteljske škole, Hilton Imperial će imati priliku ugostiti učenike osmih razreda Osnovne škole Marin Držić, te Turističku i ugostiteljsku školu Vrgorac. Održati će se predavanja i prezentirati poslovanje uz pristup iza kulisa jednog hotela.

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana