Natrag
19.2.2019 14:06

facebook

twitter

google

rss

dulist

Tilda Bogdanović nova predsjednica Kruga

3.4.2013 @ 12:54 Baldo Marunčić Zanimljivosti

Podijelite:

Nova predsjednica Udruge Krug – Ogranka Dubrovnik je Tilda Bogdanović, odlučeno je to na 2. sjednici održanoj 2. travnja.

Ovaj izbor iniciran je izborom dosadašnje predsjednice Ogranka Dubrovnik Terezine Orlić za predsjednicu Hrvatske udruge poslovnih žena – Krug, na Skupštini Udruge upriličenoj povodom obilježavanja osamnaeste obljetnice djelovanja.

Tilda Bogdanović otprije je poznata javnosti kao direktorica  i vlasnica PR Agencije Dubrovnik Partner, utemeljene 1990. godine, a koja zapošljava šest žena.

Na sjednici se zahvalila na imenovanju na novu dužnost i izrazila spremnost za nastavak  planiranih aktivnosti, među kojima, uz realizaciju započetih i planiranih projekata te trajno  podizanje  svijesti o posebnoj vrijednosti ženskog poduzetništa, svakako treba istaknuti obilježavanje Međunarodnog dana poduzetnica i organizaciju 8. Jadransko – Jonskog Foruma  u Dubrovniku u listopadu ove godine.
 

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana