Zanimljivosti

Tilda Bogdanović nova predsjednica Kruga

Nova predsjednica Udruge Krug – Ogranka Dubrovnik je Tilda Bogdanović, odlučeno je to na 2. sjednici održanoj 2. travnja.

Ovaj izbor iniciran je izborom dosadašnje predsjednice Ogranka Dubrovnik Terezine Orlić za predsjednicu Hrvatske udruge poslovnih žena – Krug, na Skupštini Udruge upriličenoj povodom obilježavanja osamnaeste obljetnice djelovanja.

Tilda Bogdanović otprije je poznata javnosti kao direktorica  i vlasnica PR Agencije Dubrovnik Partner, utemeljene 1990. godine, a koja zapošljava šest žena.

Na sjednici se zahvalila na imenovanju na novu dužnost i izrazila spremnost za nastavak  planiranih aktivnosti, među kojima, uz realizaciju započetih i planiranih projekata te trajno  podizanje  svijesti o posebnoj vrijednosti ženskog poduzetništa, svakako treba istaknuti obilježavanje Međunarodnog dana poduzetnica i organizaciju 8. Jadransko – Jonskog Foruma  u Dubrovniku u listopadu ove godine.
 

Pročitajte još

OD KAD JE MJERENJA U Pločama i Splitu zabilježene ekstremne razine mora

Dulist

Vrijedni lokrumski vatrogasci i danas ‘u akciji’ dok valovi ‘gutaju’ Portoč

Dulist

Kraj svetog Andrije ‘uhvaćen’ val od skoro 11 metara

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija