Zanimljivosti

Tilda Bogdanović nova predsjednica Kruga

Nova predsjednica Udruge Krug – Ogranka Dubrovnik je Tilda Bogdanović, odlučeno je to na 2. sjednici održanoj 2. travnja.

Ovaj izbor iniciran je izborom dosadašnje predsjednice Ogranka Dubrovnik Terezine Orlić za predsjednicu Hrvatske udruge poslovnih žena – Krug, na Skupštini Udruge upriličenoj povodom obilježavanja osamnaeste obljetnice djelovanja.

Tilda Bogdanović otprije je poznata javnosti kao direktorica  i vlasnica PR Agencije Dubrovnik Partner, utemeljene 1990. godine, a koja zapošljava šest žena.

Na sjednici se zahvalila na imenovanju na novu dužnost i izrazila spremnost za nastavak  planiranih aktivnosti, među kojima, uz realizaciju započetih i planiranih projekata te trajno  podizanje  svijesti o posebnoj vrijednosti ženskog poduzetništa, svakako treba istaknuti obilježavanje Međunarodnog dana poduzetnica i organizaciju 8. Jadransko – Jonskog Foruma  u Dubrovniku u listopadu ove godine.
 

Pročitajte još

Obucite se prikladno, ponesite vodu i krenite pješačkim stazama Konavala

Dulist

Videoserijal nadbiskupa Želimira Puljića o Ivanu Pavlu II, počasnom građaninu Grada Dubrovnika

Dulist

POŠALJITE STARE FOTOGRAFIJE KROVOVA Sudjelujte u dokumentaciji pete fasade Grada

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija