DuList PROMO

TIK TAK U ŽUPI DUBROVAČKOJ Otvoren novi raj za djecu

TIK TAK U ŽUPI DUBROVAČKOJ Otvoren novi raj za djecu

Ugodna atmosfera, dječja glazba i prostor prepun novih igračaka prilagođenih djeci od treće godine – sve se to može naći u igraonici i rođendaonici Tik tak na Trgovištu u Mlinima koja se otvara u nedjelju, 26. srpnja.

Vrata ove igraonice po prvi put nam je otvorila vlasnica Dajana Adrić i otkrila zašto je baš Tik tak raj za djecu. Svako dijete ovdje će se lako snaći. Mobilni konjići, u mirnom kutku slikovnice i slagalice ili svjetleća led kazeta pomažu u istraživanju novoga i bogate znanje.
– Tu djeca mogu postavljati različite oblike i promatrati kako se miješaju boje – objašnjava vlasnica.

Sate zabave djeca mogu provesti uz kinetički pijesak, a dok ga oblikuju razvijaju maštu, kreativnost i motoriku. Mlađa djeca lako će se zabaviti različitim vrstama kocki, tu su i društvene igre, a za malo stariju djecu postoji i kutak za playstation. Baš za taj uzrast u ponudi su karaoke uz svjetleće efekte i stolni nogomet, a cijela igraonica bogata je didaktičkim igračkama koje pomažu u djetetovu razvoju. Jedan dio igraonice prilagođen je potrebama proslave rođendana i različitih zabava za djecu.

Pozivamo roditelje da uzmu predah od svakodnevnih obaveza i prepuste djecu čarobnom svijetu igraonice i rođendaonice Tik tak u vremenu od 7 do 22 sata svaki dan.

KONTAKT: Dajana Adrić, 095/ 900 – 8883, 020/ 747 – 012

Pročitajte još

Poznati solarni brend MS2 Energo otvara ured, dostupne su i subvencije

Dulist

Otkrijte najbolje slot igre u hrvatskim online kasinima

Dulist

Zanimljive činjenice o automatima za igre

Dulist