Natrag
24.4.2018 08:52

facebook

twitter

google

rss

dulist

“Ti si moje sve” sluša se i u Argentini!

27.6.2012 @ 11:14 Baldo Marunčić dulist IN

Podijelite:

Dubrovački tenor Stijepo Gleđ Markos poznat je kao veliki ljubitelj canzona i arija pa je i svoju naklonost prema talijanskom melosu uspješnu realizirao na novom singlu „Ti si moje sve“.

– Pjesmu sam radio u suradnji s uglednim talijanskim kantautorom i producentom Danilom Ameriom, koji je svoju titulu „il grande“ zaslužio uzastopnim osvajanjem prvih mjesta na festivalu San Remo, ali i velikim hitovima koji su postigli svjetski uspjeh – kazao je za duList Markos.

Jedna od takvih pjesama je „Gente di Mare“ kojom su se Umberto Tozzi i Raf predstavili na Eurosongu 1987. godine , kao i veliki hit „Donna con te“ koji izvodi Anna Oxa, a surađivao je i sa Jovanottijem i mnogim drugim poznatim pjevačima. Među njima svoje mjesto je zauzeo i Markos koji u autorskoj suradnji Ameria (glazba i aranžman) i supruge Jelene (tekst) zapisuje svoje ime u međunarodnim glazbenim vodama.

– Suradnja sa Ameriom počela se ostvarivati nakon objave mog prvog singla „Note“, a nastavit će se paralelno na domaćem i inozemnom tržištu – kaže Markos, koji svoj novi singl „Ti si moje sve“ najavljuje kao ljetnu ljubavnu pjesmu jer „ljeto nam se vratilo, a s njim i neke stare, nove ljubavi“ koje će uz Markosov singl ostati vječno zapisane u lijepim sjećanjima.

Osim u Hrvatskoj, singl „Ti si moje sve“ zaplovio je i eterom radijskih postaja čak i u dalekoj Argentini.

– Pjesma se pokazala jako dobrom, ljudi su je prihvatili i sviđa im se. Prešla je granice Hrvatske – kazao je Markos, pred kojim je radno ljeto.

Naime, uskoro ga očekuje snimanje spota za singl „Ti si moje sve“, kao i izdavanje još jednog singla. Polako se priprema i album za Croatia Records, za koji Markos ističe kako će cijeli biti osmišljen u talijanskom ozračju.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana