Natrag
20.2.2019 14:36

facebook

twitter

google

rss

dulist

Teže ozlijeđene tri osobe

26.7.2013 @ 13:46 Ana Prohaska Crna kronika

Podijelite:

U tri prometne nesreće koje su se dogodile jučer, 25. srpnja u Dubrovniku i Baćini tri su osobe teže ozlijeđene.

Naime, u prometnoj nesreći koja se dogodila u ulici Od Sv. Mihajla, oko 00.05 sati, 19-godišnji vozač je upravljajući motociklom dubrovačkih registracijskih oznaka izgubio nadzor nad vozilom te zajedno sa motociklom i 19- godišnjim putnikom pao na kolnik. Vozač je nakon nesreće sa motociklom napustio mjesto događaja dok je putnik teže ozlijeđen te je nakon pružene liječničke pomoći zadržan na liječenju u dubrovačkoj bolnici. Jučer, tijekom jutarnjih sati odbjegli vozač je pronađen i protiv njega slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

U prometnoj nesreći koja se dogodila u ulici Andrije Hebranga, 19-godišnji vozač je upravljajući mopedom dubrovačkih registracijskih oznaka udario u mačku koja je pretrčavala kolnik te zajedno s mopedom pao na kolnik i teže se ozlijedio. Nakon ukazane liječničke pomoći on je zadržan na liječenju u dubrovačkoj bolnici.

U sudaru dvaju vozila jučer, 25. srpnja oko 16.40 sati na cesti D-8 u mjestu Baćina, Ploče, 65-godišnji vozač osobnog vozila dubrovačkih registracijskih oznaka teže je ozlijeđen. Naime, 51-godišnji državljanin Češke je upravljajući osobnim vozilom čeških nacionalnih oznaka izgubio nadzor nad vozilom i prešao u suprotnu kolničku traku kojom se iz suprotnog smjera kretao spomenuti 65-godišnji vozač.  Nakon pružene liječničke pomoći on je zadržan na liječenju u splitskoj bolnici. 

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana