Grad

TERMINAL GRUŽ Franković ‘opleo’ po Vlahušiću

TERMINAL GRUŽ Franković 'opleo' po Vlahušiću

Prvi čovjek dubrovačkog HDZ-a i predsjednik Gradskog vijeća Mato Franković na svom je Facebook profilu komentirao današnju odluku o raskidu predugovora projekta Terminala Gruž.

-Čestitam članovima upravnog vijeća lučke uprave Dubrovnik koji su smogli hrabrosti i mudrosti zaustaviti ovaj projekt koji je pod krinkom velike investicije Dubrovniku donosio terminal prošlosti, a ne budućnosti. Dubrovniku treba terminal i treba navedena investicija ali ne pod svaku cijenu. Ovim se potvrđuje sve ono što smo do sada govorili a to je da će novo upravno vijeće na čelu sa dr.sc Žarkom Koboevićem znati donijeti ispravnu odluku – napisao je Franković te se osvrnuo i na stav gradonačelnika Vlahušića.

-Osuđujem izjavu gradonačelnika Andra Vlahušića koji je u svojoj izjavi za dnevnik RTL a više izgledao kao predstavnik bivšeg koncesionara a ne kao gradonačelnik grada kojeg su navedeni investitori pod okriljem takozvane velike investicije pokušali prevariti. Gradonačelniče, od Vas na žalost ništa novo, štitite krupni kapital i loše investicije na uštrb grada i građana… Sva sreća ostalo je još samo par mjeseci do redovitih izbora… – istaknuo je Franković.

Pročitajte još

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović