Natrag
25.3.2019 02:58

facebook

twitter

google

rss

dulist

‘TEORIJA SJENE’ Davor Novevski pokrenuo kampanju financiranja svog prvog romana

26.2.2018 @ 6:49 Dulist dulist IN

Podijelite:

Cavtatski književnik Davor Novevski odlučio pokrenuti kampanju grupnog financiranja svog prvog romana nazvanog ‘Teorija sjene’.

Književnik i kolumnist, autor zbirke pripovijetki ‘Ravno do dna’ Davor Novevski pokrenuo je crowdfunding kampanju kojom namjerava prikupiti oko devet tisuća kuna koliko mu je potrebno za uređenje, lektoriranje, prijelom i tiskanje svog novog romana nazvanog ‘Teorija sjene’.

Crowdfunding je relativno nov način grupnog financiranja nekog projekta, u ovom slučaju knjige, koji potencijalnim donatorima i pretplatnicima daje priliku da izravno sudjeluju u njenom razvoju od ‘sirovog’ rukopisa do gotovog, ukoričenog izdanja. Kao znak zahvanosti za pomoć u ovom samoizdavaštvu, Novevski je svima koji se odluče na sudjelovanje namijenio razne nagrade pa je tako za doniranih deset dolara svoje ime moguće pronaći otisnuto na koricama knjige, a oni koji se odluče na nešto veće donacije, dobiti će i vlastiti primjerak knjige uz posvetu kao i druge kreativne nagrade.

‘Teorija sjene’ kriminalistički je roman s elementima psihološkog trilera čija je radnja većim dijelom smještena u Dubrovnik i okolna mjesta. Na dvjestotinjak stranica ‘Teorija sjene’ govori o stvarnom putovanju dvoje likova, ali i metaforičkom putovanju prema spokoju i iskupljenju usput secirajući život i međuljudske odnose u Gradu kroz zanimljive situacije u koje glavni likovi upadaju i ljude koje na svom putu susreću.

Roman bi trebao biti tiskan u svibnju nakon čega kreće prodaja i promocija, a ukoliko se odlučite pomoći realizaciji ovog projekta i rezervirati svoj primjerak, uključite se u crowdfunding kampanju.

Foto: Davor Novevski Facebook

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana