Sport

Tedi Uvodić, Josip Listar i Gojko Korać pojačanja Gošk – Dubrovnika 1919

Tedi Uvodić, Josip Listar i Gojko Korać pojačanja Gošk - Dubrovnika 1919

Tedi Uvodić, Josip Listar i Gojko Korać nova su pojačanja u svlačionici Nogometnog kluba Gošk – Dubrovnik 1919.

Tedi Uvodić, krilni igrač rođen 1999. godine, dolazi iz njemačkog SV Neuhof 1910 e.V., a prije toga nastupao je i za Nogometni klub Uskok Klis, BŠK Zmaj Blato i NK Pajde Möhlin iz Švicarske.

Listar je dosadašnji član NK Hrvatski dragovoljac, a prije toga bio je član omladinske škole NK Rijeka. Rođen je 2001. godine u Dubrovniku, gdje je i započeo svoj nogometni put prije odlaska u Rijeku.

Još jedno novo lice u svlačionici je i Gojko Korać! Vezni je igrač, rođen u lipnju 2000. godine, donedavno junior HŠK Zrinjski Mostar.

No, u novoj sezoni s dubrovačkim klubom neće više igrati veznjak Vlaho Skaramuca, koji odlazi igrati u dresu drugoplasirane momčadi Druge HNL, NK Croatia Zmijavci! Vlaho iz NK GOŠK – Dubrovnik 1919 odlazi nakon dvije i pol godine te gotovo 60 nastupa u tom razdoblju.

Otišao je i Grga Štimac i to nakon samo pola godine provedenih u klubu i tek pet odigranih službenih utakmica.

– Bilo bi tu sigurno još veliki broj odigranih utakmica i pogodaka da prvenstvo nije zaustavljeno nakon samo tri kola u proljetnom dijelu. Krenuo je Grga jako dobro i u pripremama za novu sezonu postigavši dva pogotka u dosadašnjem dijelu priprema. Ipak, vraća se u Zagreb gdje će nastaviti karijeru, a veliku priliku dobio je kao voditelj jedne nogometne škole – navode iz dubrovačkog kluba.

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist