Natrag
19.2.2019 01:44

facebook

twitter

google

rss

dulist

Tečajevi informatike za umirovljenike

28.2.2013 @ 11:13 Ana Prohaska Zanimljivosti

Podijelite:

Besplatni tečajevi rada na računalu za sve umirovljenike i ljude starije životne dobi svoj proljetni ciklus započinju u ponedjeljak, 4. ožujka u Narodnoj knjižnici Grad.

Svi zainteresirani umirovljenici mogu se prijaviti osobno u Narodnoj knjižnici Grad ili na telefon 323 911 i ostave podatke kako bi ih rasporedili po grupama. Spomenuti program Dubrovačkih knjižnica „Umirovljenici u virtualnom svijetu“ tijekom listopada, studenog i prosinca 2012. obučio je 40-ak naših sugrađana starije dobi osnovama rada na računalu.

Program nudi besplatnu poduku rada na računalu (Word, Internet, e-mail) organiziranu kroz 5 radnih dana, u grupama od 8 korisnika istodobno. Dubrovačke knjižnice su program „Umirovljenici u virtualnom svijetu“ započele realizirati u okviru prošlogodišnje manifestacije Mjesec hrvatske knjige, koja je bila posvećena „Europskoj godini aktivnog starenja i međugeneracijske solidarnosti“, a nastavljaju se u više ciklusa tijekom godine. Program je omogućen i zahvaljujući donaciji „Atlantske plovidbe“ koja je za ove programe Narodnoj knjižnici Grad darovala 5 računala.

 

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana