Natrag
18.2.2019 11:46

facebook

twitter

google

rss

dulist

Tečaj za privatne iznajmljivače

6.3.2013 @ 17:07 Ana Prohaska Aktualno

Podijelite:

Na tečaju za privatne iznajmljivače, kojeg i ove godine tradicionalno organiziraju Grad Dubrovnik i Turistička zajednica grada Dubrovnika, sudjelovat će pedesetak privatnih iznajmljivača.

Tečaj će se održati dvije subote u mjesecu ožujku ( 9. i 16.ožujka), u Osnovnoj školi Ivana Gundulića u Gružu.

Ovogodišnji tečaj uključuje nekoliko stručnih predavanja: Kultura poslovnog komuniciranja; Radionica informatike; Engleski jezik prilagođen potrebama privatnih iznajmljivača; Tehnika uređenja soba i apartmana; Talijanski jezik prilagođen potrebama privatnih iznajmljivača.

Stručna predavanja osmišljena su na način da olakšaju pripremu predstojeće sezone vlasnicima soba, apartmana i kuća za iznajmljivanje, s ciljem da ih se što više uključi u stalnu edukaciju.
 
Prošle godine dubrovački privatni smještaj zabilježio je porast od 31 posto u dolascima, te 33 posto u noćenjima, a broj privatnih iznajmljivača raste iz godine u godinu. Ove godine su registrirana 1583 privatna iznajmljivača s više od osam tisuća postelja. Inače, privatni iznajmljivači očekuju i da će ova sezona biti jednako uspješna kao i prošlogodišnja. 

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana