Kultura

‘TEATAR FILOZOFIJE’ Večeras javna tribina na Sceni Burse

Večeras, 14. prosinca u 19h će se održati promocija knjige ‘Teatar filozofije’ autora gospara Antuna Nodila. Na javnoj tribini u KMD – Scena Bursa sudjelovat će sam autor uz kolegu Nikšu Selmanija koji će otvoriti pitanja i dati odgovore koji se tiču filozofskog aspekta zabilježenog u novo objavljenom naslovu. Ulazak je slobodan.

Antun Nodilo je posljednjih godina često surađivao s Kazalištem Marina Držića prilikom objave prethodnih izdanja ‘Hod u Had’ i ‘Corruptio Rei Publicae’ te na lanjskoj tribini ‘Filozofija i teatar’. Ugledni filozof i dugogodišnji profesor u novom izdanju nastavlja zacrtanim putem i kroz niz unutarnjih pitanja pronalazi potencijalne odgovore koji su u čovjeku još od antičkih vremena.

Uz promociju knjige, večeras će se u KMD-u na velikoj sceni odigrati izvedba predstave ‘Pikova dama’ (14. & 15. prosinca u 19:30h) prema tekstu A.S. Puškina u režiji Denisa Azarova.

Pročitajte još

LIJEPA VIJEST Nakon više od dva mjeseca Linđovci kreću s probama

Dulist

U PETAK Posljednji dan izložbe ‘Sederotonin’ uz stručno vodstvo

Dulist

JE LI KULTURA U OVIM VREMENIMA LUKSUZ? Ivana Medo Bogdanović o 70 posto manjem proračunu za 71. Igre

Iva Dedo

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija