Sport

SVI U MAKARSKU Organiziran put na derbi koji se ne propušta!

SVI U MAKARSKU Organiziran put na derbi koji se ne propušta!

Malonogometni klub Square organizira put na derbi utakmicu šestog kola 1. Hrvatske malonogometne lige koja se igra u GSC Makarska.

Susret protiv MNK Novo Vrijeme Apfel, aktualnog prvaka Hrvatske i sudionika Elitne runde Lige prvaka te trenutno prvoplasirane momčadi 1. HMNL igra se u petak, 09. studenog s početkom u 19.30 sati!

Square je nakon pet kola na identičnom omjeru kao i aktualnim prvak (četiri pobjede i remi) te s 13 osvojenih bodova zapravo dijeli prvo mjesto koje ipak zbog bolje gol-razlike drži Novo Vrijeme.

– Zbog mnogobrojnih upita naših vjernih navijača organiziramo povratno putovanje na derbi utakmicu Novo Vrijeme – Square. U prošlom smo kolu nadigrali Brod 035. s čak 7:0, iako to nije bio atraktivan protivnik imali smo najveću posjetu do sada pa smo s toga uvjereni da će naša momčad s velikom podrškom i u Makarskoj pokazati zube kada iza sebe ima vjernu publiku, riječi su predsjednika Željka Raguža.

Sve informacije mogu se dobiti na službenoj FB stranici MNK Square Dubrovnik i putem telefona 095/391-2717. Cijena putovanja Dubrovnik-Makarska-Dubrovnik iznosi 100,00 kuna. Polazak iz Dubrovnika je u petak u poslijepodnevnim satima, a povratak nakon utakmice.

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist