Natrag
25.5.2018 09:22

facebook

twitter

google

rss

dulist

Svi na eko cross u Župu!

26.5.2012 @ 19:28 Baldo Marunčić Sport
2;2

Podijelite:

Župska udruga Kurenat poziva sve zainteresirane u nedjelju popodne na tradicionalni humanitarni eko cross, koji započinje u 17 sati ispred crkve u Mandaljeni, a završava u Srebrenom iza cafe bara Club 23.

Trkačka ruta kreće od Mandaljene, preko Mljekare do stare škole gdje skreće prema Kuparima. Ispod pothodnika u Kuparima svi će natjecatelji dobiti i značku kojom dokazuju sudjelovanje u potpunosti. Dolaskom na cilj najboljima će pripasti medalje, a ostalim sudionicima mogućnost dobivanja nagrade.
 
U prodaji će se naći i prigodne majice, a prikupljena sredstva donirat će se jednoj župskoj obitelji kojoj je to prijeka potreba. Na ovaj način se pokušava pomoći potrebitima, a i sudjelovati u očuvanju i promicanju kulturnog, ekološkog i sportskog bića Župe Dubrovačke.
 
Kurenat je nevladina i neprofitna udruga koja svake godine organizira niz aktivnosti kojima se obogaćuje kulturni, zabavni, sportski i ekološki program na području općine Župa Dubrovačka.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana