Natrag
19.2.2019 16:17

facebook

twitter

google

rss

dulist

Suvremeni Indiana Jones ponovo o piramidama

17.2.2013 @ 14:03 Andrea Falkoni Račić dulist IN

Podijelite:

Bošnjačka nacionalna zajednica za Grad Dubrovnik i Dubrovačko-neretvansku županiju organizira predavanje dr.sc. Semira Osmanagića, poznatom po otkriću Doline Bosanskih Piramida.

Suvremeni Indiana Jones danas će u hotelu Rixos Libertas održati predavanje u 18 sati, na kojem će posjetitelje počastiti posljednjim čudesnim saznanjima  u Bosanskoj dolini Piramida.

Svjetski poznati arheolog, istraživač, antropolog, profesor na američkom univerzitetu u Sarajevu, te najmlađi član Ruske akademije znanosti i umjetnosti, otkrio je pokraj bosanskog gradića Visokog čitav niz piramida te tako proputovao cijeli planet sa svojim predavanjima o njima. History Channel prije mjesec dana posvetio mu je emisiju.

Na predavanju se publika može i predbilježiti za posjet misterioznoj dolini 22. veljače, a u sklopu izleta posjetit će se i Visoko i Sarajevo.
 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana