Natrag
19.4.2018 22:54

facebook

twitter

google

rss

dulist

SURADNJA DUBROVNIKA I SARAJEVA Zimski festival predstavljen u Bosni i Hercegovini

28.11.2016 @ 18:01 Dulist.hr Grad

Podijelite:

Zimska ponuda Dubrovnika i Dubrovačkog zimskog festivala predstavljena je u subotu, 26. studenog u Sarajevu i u nedjelju, 27. studenog u Mostaru u suradnji Turističke zajednice Grada Dubrovnika i gradske uprave grada – prijatelja Sarajeva.

Na štandu postavljenom u središtu trgovačkog centra u Sarajevu informatorice TZ grada Dubrovnika Paula Kovač i Darija Dražeta te Božo Burić podijelili su informativne materijale i upoznale posjetitelje s atraktivnom ponudom Dubrovnika tijekom zime.

U Mostaru je štand bio postavljen u trgovačkom centru Mepas Mall, a promotivni materijali Dubrovnika također su izazvali veliku pozornost posjetitelja. Tradicionalno, državljani Bosne i Hercegovine tijekom zime rado posjećuju Dubrovnik, te su organizirana predstavljanja bila doprinos promociji u susjednoj državi za dolazak u Grad koji uz toplu i blagu klimu zimi nudi atraktivne sadržaje.

Poseban naglasak bio je na predstavljanju “Dubrovačkog zimskog festivala” i svih programa koje sadrži ovaj festival – Advent u Gradu, Dječji zimski festival Orlandino, Doček Nove godine, te Festa Svetog Vlaha i Dubrovački karnevo. Predstavljene su i posebne ponude otvorenih dubrovačkih hotela, a promovirana je i
dubrovačka kartica.

Komentari

O autoru: Dulist.hr


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana