Natrag
16.2.2019 20:41

facebook

twitter

google

rss

dulist

Sudjelujte u predstavi ‘Otac hrabrost’!

31.7.2013 @ 10:02 Mia Njavro Kultura

Podijelite:

 Dubrovačke ljetne igre pozivaju djecu od 6 do 16 godina starosti koja su voljna postati dio projekta 'Otac hrabrost', druge dramske premijere 64. Igara u režiji Borisa Bakala, da se prijave za sudjelovanje u predstavi.

– Nudimo iskustvo sudjelovanja u profesionalnoj dramskoj predstavi i pregršt veselja i dobre zabave – poručuje redatelj Boris Bakal.

Projekt 'Otac hrabrost' inspiriran je Bertoltom Brechtom, a istovremeno će se odvijajati na pet gradskih lokacija – u palači Sponza, u Collegiumu Ragusinum, školi Centar, ispod tvrđave Minčeta i na  Buži, sjevernom ulazu u Grad. Premijera će se održati 13. kolovoza.

Za prijave i sve daljne upite, možete se javiti asistentici redatelja Mili Pavićević na broj telefona 098 161 51 73, ili slanjem e-maila na adresu bacaci.sjenki@gmail.com.

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana