Zanimljivosti

Sudjelujte u akciji ‘Zaboravljena razglednica’!

Sudjelujte u akciji 'Zaboravljena razglednica'!

Udruga Ljubitelji hrvatskih tradicija i prirodnih ljepota organizira akciju „Zaboravljena razglednica” kojom se želi potaknuti djecu dubrovačkih osnovnih škola na slanje razglednica s motivom Dubrovnika.

Akcija bi se organizirala istovremeno u svim gradskim školama, u njoj bi sudjelovalo 3.198 učenika u 174 razreda osnovnih škola. Za provođenje ove akcije udruga će osigurati razglednice, a  Vas molimo za pomoć u osiguranju dostatne količine poštanskih maraka za Hrvatsku kako bi svako dijete moglo poslati svoju razglednicu.

– U akciji možete sudjelovati kupovinom poštanskih maraka za razglednice u iznosu od 1,60 kn. Najmanji iznos za sudjelovanje je 10 poštanskih maraka, a poželjno je sudjelovanje s većim brojem maraka kako bi što prije dostigli cilj. Cijenit ćemo svaku Vašu donaciju, ma kako simbolična bila. Imena i nazive svih sponzora akcije objavit ćemo na internetskim stranicama Udruge – ističu iz Udruge.
 Poštanske marke možete ostaviti u kuverti (napomena: za Nadu Zanze) u kafiću Primo, u Boškovićevoj ulici ili poslati poštom na adresu:

Ljubitelji hrvatskih tradicija i prirodnih ljepota
Petilovrijenci 8
20000 Dubrovnik

Za više informacija nazovite 091 414 34 62 – Nada Zanze
 

Pročitajte još

TURISTIČKI EXPERIENCI SVE POPULARNIJI Niša koju uz malo kreativnosti, a bez puno ulaganja, možete dobro iskoristiti

Ivana Mijić Vulinović

ODNOSI S JAVNOŠĆU U ONLINE OKRUŽENJU Nastupno predavanje Romane John

Dulist

STON ĆE ‘GLUMITI’ DUBROVNIK Snima se dokumentarno-igrani film ‘Kralj Tvrtko’

Dulist