Natrag
19.2.2019 18:18

facebook

twitter

google

rss

dulist

Suđenje odgođeno zbog Vićana

14.5.2012 @ 15:37 Andrea Falkoni Račić Afera Šipan

Podijelite:

Odgođen je nastavak suđenja gradonačelniku Andru Vlahušiću i koalicijskom mu partneru Peru Vićanu za aferu Šipan. Novo ročište naknadno će biti zakazano, a kako neslužbeno doznajemo odgodu je tražio drugooptuženi Pero Vićan.

Nova ročišta su, podsjetimo, bila zakazana za 15. i 16. svibnja, kada su se pred sutkinjom Majić na Županijskom sudu u Splitu u svojstvu svjedoka očekivalo pojavljivanje bivšeg predsjednika Društva prijatelja dubrovačke starine Denisa Orlića te bivšeg tajnika Iva Romića, dok se u srijedu očekivalo svjedočenje aktualnog predsjednika i tajnika Hrvoja Macana i Nika Kapetanića.

Vlahušića, podsjetimo, USKOK tereti za nezakonitu pozajmicu novca iz gradskog proračuna privatnoj tvrtki "Dubrovačkom primorje" Pera Vićana, protiv kojega je optužnica podignuta zbog poticanja na zloporabu položaja i ovlasti.

 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana