Natrag
20.4.2019 14:33

facebook

twitter

google

rss

dulist

Stožer zaštite i spašavanja poziva na oprez!

31.1.2012 @ 10:15 Andrea Falkoni Račić Zanimljivosti

Podijelite:

Županijski Stožer zaštite i spašavanja zbog najavljenih nepovoljnih vremenskih uvjeta krajem tjedna poziva građane i nadležne na oprez.

Naime, kako obavještavaju iz Dubrovačko-neretvanske županije, obzirom da meteorološke prognoze za kraj tjedna predviđaju izrazito hladno i vjetrovito vrijeme uz mogućnost snježnih oborina, Stožer za zaštitu i spašavanje DNŽ apelira na jedinice lokalne samouprave, nadležne institucije i građane da obave  primjerenu pripremu za najavljene vremenske uvjete.

Stožer predlaže svim gradonačelnicima i načelnicima općina u Županiji te pravnim osobama koje se bave održavanjem prometnica da poduzmu preventivne i pripremne radnje za osiguranje nesmetanog odvijanja prometa za vrijeme lošeg, snježnog i vjetrovitog vremena uz poledicu.

Također, sve odgovorne osobe u poduzećima koja se bave javnim prijevozom te građane Stožer je pozvao da pravovremeno pripreme svoja vozila za sudjelovanje u prometu u zimskim uvjetima odnosno da provjere tehničku ispravnost vozila i opreme ga zimskom opremom.
 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana