Aktualno

Što ste najviše čitali u 2012. na dulist.hr?

Istekom 2012. godine provjerili smo koje su Vas vijesti na našem portalu najviše zanimale, točnije napravili smo Top ljestvicu pet najčitanijih vijesti na našem portalu u protekloj godini.

Na prvom mjestu je jedna vaša vijest, točnije tekst Ivice Bana „Referendum nije prošao“, u kojem dubrovački odvjetnik dovodi u pitanje ustavnost i zakonitost provedbe i rezultata referenduma o ulasku Republike Hrvatske u Europsku uniju. Odvjetnik Ban privukao je vašu pozornost ističući previd Hrvatskog sabora, koji nije uskladio Zakon o referendumu s promjenom ustavnih odredbi o referendumu prije raspisivanja državnog referenduma o pristupanju Republike Hrvatske Europskoj uniji.

Drugo mjesto drži vijest „Pretraga dužnika dostupna po imenu!“, u kojoj smo Vam početkom kolovoza ponudili poveznicu na internetsku stranicu s olakšanim pretraživanjem popisa poreznih dužnika. Popis poreznih dužnika podigao je puno prašine i obilježio 2012. godinu pa nije ni čudo što se baš ova vijest našla u naših pet najčitanijih, i to dvaput.

Naime, treća najčitanija vijest u 2012. godini je „Pročitajte tko sve duguje državi“, u kojem smo objavili detalje o tzv. stupu srama, s posebnim naglaskom na Dubrovačko-neretvanskoj županiji i gradu Dubrovniku. Zanimalo Vas je koje su tvrtke s juga Hrvatske završile na popisu poreznih dužnika, a bilo ih je čak 152.

„Slaven Tolj pretučen i izbačen iz Revelina“ vijest je koja je na našoj Top listi najčitanijih zauzela četvrto mjesto. U tom tekstu prenijeli smo izjavu prvog čovjeka Art radionice Lazareti Slavena Tolja o incidentu koji se krajem travnja dogodio u CC Revelinu.

Na petom mjestu našla se vijest koja je krajem svibnja prošle godine potresla Dubrovnik i okolicu. U tekstu „Ubojstvo u Banićima, uhićen don Ivan Sinanović“ među prvima smo donijeli informacije o ubojstvu predsjednika mjesnog odbora Banići Marka Kraljevića, a zbog sumnje na počinjenje tog kaznenog djela odmah je uhićen don Ivan Sinanović.

I u ovoj godini pratit ćemo Vas i Vaš interes za teme o kojima pišemo. Nadamo se da će u našoj idućoj ljestvici najčitanijih vijesti, onoj za 2013. godinu, biti zastupljeno više onih dobrih, pozitivnih i optimističnih. Jer takvih će nam ove godine itekako trebati.

Pročitajte još

SADAŠNJI ZAKUPCI NA MUKAMA Svi gradski prostori na natječaju!?

Maria Prkut

KONAVOSKE IGRE Dupkom su bile pune Šišine dube

Dulist

VELIKI TRANSFER Stipan Đuretić novi je član HNS-a

Dulist