Grad

STIŽU ZAHVALE ‘RUCI POMOĆI’ ‘Ništa im nije teško. Naprotiv! Za njih ne postoje prepreke’

STIŽU ZAHVALE 'RUCI POMOĆI' 'Ništa im nije teško. Naprotiv! Za njih ne postoje prepreke'

U ovim teškim vremenima kad se oblak neizvjesnosti i straha nadvio i nad našim Gradom, kad svi bezglavo trčimo po trgovačkim centrima i nekontrolirano grabimo zalihe svega pritom ne misleći na druge, postoje ljudi velikoga srca – početak je plemenite zahvale našim nesebičnim sugrađanima.

To su Udruga za ‘Sigurnost u prometu’ na čelu sa gospodinom Denisom Pavelom koji su u svojoj akciji ‘Ruka pomoći’ odlučili sebe i svo svoje vrijeme posvetiti isključivo starijima i nemoćnima. Ništa im nije teško, naprotiv, veliko im je zadovoljstvo prihvatiti svaki poziv, pa makar se radilo o jako udaljenim i nepristupačnim mjestima. Ma koliko god teško bilo, za njih ne postoje prepreke. Dok drugi sreću pronalaze u novcu, pa i u ovim grubim vrememima žele zaraditi, oni plaću za svoja djela vide u osmijehu drugih. Jedno veliko hvala! – zahvaljuje se udruzi gospođa Željka Laptalo – i nije jedina. Javnu pohvalu uputila im je i gospođa Eneida Rokić, koja je zapisala:

Denis Pavela iz Udruge ‘Sigurnost u prometu’, ‘Ruka Pomoći’ i ovaj put zajedno sa restoranima Orsan i Veranda učinili su da kao osoba s invaliditetom dobijem ručak od njih. Veliko hvala!

Pročitajte još

BALKAN ROADSHOW 2024. Turistička ponuda Dubrovnika predstavljena u Aziji

Dulist

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist