Grad

STIŽE PET NOVIH BUSEVA Libertas nastavlja pomlađivati vozni park

Libertas Dubrovnik d.o.o. nastavlja s procesom obnove i pomlađivanja voznog parka kako na gradskim tako i na prigradskim linijama.

Na 26. Gradskog vijeća Grada Dubrovnika, uprava Libertas Dubrovnik predstavila je još jednu u nizu nabavki autobusa kojom se bitno pomlađuje vozni park, ovom prilikom na području prigradskog prijevoza.

Ovog puta riječ je o nabavci pet autobusa Iveco Crossway, dimenzija 12 X 2,5 metara, putničkog kapaciteta 53 sjedeća mjesta i 15 stajaćih, opremljenih sa dvoja vrata na desnoj strani vozila, ekološke norme E 6 čija je vrijednost 5 884,305 kuna neto.

Nabavka je financirana putem operativnog leasinga trajanja 7 godina, a rok isporuke, je prva polovica 2020. godine.

Osim ovog projekta, završnoj fazi je i nabavka tri zglobna autobusa, čiji se dolazak očekuje najkasnije u mjesecu siječnju te nabavka 11 niskopodnih gradskih autobusa koji bi trebali stići do početka vršnog dijela turističke sezone.

Pročitajte još

VIŠE JE SCENARIJA, ALI… Hoćemo li i ove godine imati Zimski festival?

Dulist

PLOVIDBENI RED OD PONEDJELJKA Zadnji brod s Lokruma u 18 sati

Dulist

‘ZELENA ČISTKA’ Iz podmorja Lokruma izvađeno preko 80 kilograma otpada!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija