Grad

STIŽE PET NOVIH BUSEVA Libertas nastavlja pomlađivati vozni park

Libertas Dubrovnik d.o.o. nastavlja s procesom obnove i pomlađivanja voznog parka kako na gradskim tako i na prigradskim linijama.

Na 26. Gradskog vijeća Grada Dubrovnika, uprava Libertas Dubrovnik predstavila je još jednu u nizu nabavki autobusa kojom se bitno pomlađuje vozni park, ovom prilikom na području prigradskog prijevoza.

Ovog puta riječ je o nabavci pet autobusa Iveco Crossway, dimenzija 12 X 2,5 metara, putničkog kapaciteta 53 sjedeća mjesta i 15 stajaćih, opremljenih sa dvoja vrata na desnoj strani vozila, ekološke norme E 6 čija je vrijednost 5 884,305 kuna neto.

Nabavka je financirana putem operativnog leasinga trajanja 7 godina, a rok isporuke, je prva polovica 2020. godine.

Osim ovog projekta, završnoj fazi je i nabavka tri zglobna autobusa, čiji se dolazak očekuje najkasnije u mjesecu siječnju te nabavka 11 niskopodnih gradskih autobusa koji bi trebali stići do početka vršnog dijela turističke sezone.

Pročitajte još

PROSVJED PROTIV 5G MREŽE ‘Naši građani nisu pokusni kunići’

Dulist.hr

Završena izgradnja skalina kod POS-a I u Mokošici

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija