Sport

Stiže moćni Olympiakos, a mi darujemo ulaznice!

Stiže moćni Olympiakos, a mi darujemo ulaznice!

DuList u suradnji s Vaterpolskim klubom Jug CO dvoje naših čitatelja daruje s po dvije ulaznice za prvu utakmicu vaterpolske Lige prvaka protiv jake momčadi Olympiakosa, koja se igra večeras od 18.50 sati na bazenu u Gružu.

Kao i uvijek, potrebno je biti najbrži i na našu e-mail adresu info@dulist.hr poslati e-mail poruku s naslovom „JUG“, imenom i prezimenom te kontakt brojem. Dvoje najbržih dobiva po dvije ulaznice, koje će moći preuzeti na blagajni bazena sat vremena prije utakmice.

Podsjetimo, Jugaši ove godoine imaju možda i najteži postavljeni put do završnice europske Lige prvaka – Final 6 u Barceloni. U skupini s Jugom našli su se talijanski PRO Recco, mađarski Eger, grčki Olympiakos, riječko Primorje te španjolska Barcelona, koja ove godine ima privilegiran status jer je kao domaćin osigurala nastup na Final 6 završnici.

Grci u Gruž stižu s čak osam reprezentativaca Grčke, a kad im se pridoda Španjolac Blai Mallarach onda je riječ o vrlo neugodnoj momčadi. Stoga vrijedi večeras doći na gruški bazen i podržati Jugaše u premijernoj euroligaškoj utakmici.

Pročitajte još

SENZACIJA ZA TRKAČE Uskoro nezaobilazna utrka Pelješkim mostom!

Dulist

BRIDŽISTI NA TURNIRU U SPLITU Čeović na petom, a Preljević i Rabušić na šestom mjestu

Dulist

BADMINTONSKI KLUB DUBROVNIK Burazor zlatna i srebrna, Konjuh brončana!

Dulist