DuList IN

Steperica Lana Urlić u Dubrovnik donosi dva svjetska srebra

Steperica Lana Urlić u Dubrovnik donosi dva svjetska srebra

Ove godine su hrvatski steperi iz Dubrovnika i Zagreba ispisali povijest! Na sjetskom prvenstvu u stepu, u kategoriji seniorskih ženskih sola su prva tri mjesta odnijele hrvatske plesačice među kojima je i Dubrovkinja Lana Urlić. Od 39 natjecatelja u kategoriji, Lana se izborila za srebro, a cure iz Zagreba su osvojile zlato i broncu. U povijesti ovog natjecanja nikad se nije dogodilo da je u ovoj kategoriji jedna država zauzela cijelo postolje.

– Iz našeg kluba je na svjetsko sudjelovalo 40 plesača. Naša djeca su kao i svake godine na iznimno visokom nivou predstavili Dubrovnik i Hrvatsku. Nažalost ove godine su nam u ostalim kategorijama izmaknula finala za par mjesta, ali i dalje smo ponosni na sve naše plesače jer smo u svim kategorijama izborili prolazak u polufinale. Na prvenstvu ove veličine i kvalitete je i to ogroman uspjeh – javljaju iz Studija.

Lana je uz srebro u solo kategoriji osvojila još jedno srebro u kategoriji seniorskih betlova, tako da nosi dva odličja u naš Grad.

– Cijeli klub, od trenera do svakog djeteta joj ovim putem čestita na nevjerojatnom uspjehu! Tek smo stigli doma i odmah smo krenuli u daljnje pripreme. Naime, naša djeca u nedjelju 8. prosinca plešu u polufinalnoj emisiji Supertalenta. Pozivamo ovim putem sve građane da ih u nedjelju podrže svojim glasom – poručuju iz Studija.

Prvenstvo organizira međunarodni plesni savez IDO i na njemu je bilo 1372 step plesača iz 19 država. Ovo je nevjerojatan rezultat koji se ostvario u najvećoj kategoriji ovogodišnjeg natjecanja.

Pročitajte još

PRVA NAJAVA ZA KONCERT Grupa Zoster u srpnju na Orsuli!

Dulist

‘Župski pjat’ počeo đirom po vinogradu i radionicom o rogaču

Dulist

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist