Županija

STANJE NA CESTAMA Gdje vas zbog radova čekaju zastoji i semafori?

STANJE NA CESTAMA Gdje vas zbog radova čekaju zastoji i semafori?

Na nekoliko dionica cesta u Dubrovčko-neretvanskoj županiji na snazi je privremena regulacija prometa, a zbog radova na Graničnom prijelazu Gornji Brgat te u zoni Zračne luke dolazit će do prekida u prometu zbog miniranja.

Naime, do 30. travnja 2019. dva puta tjedno, od 13 do 17 sati na 20 minuta će se prekidati promet zbog građevinskog miniranja kod graničnog prijelaza Gornji Brgat (DC223) (0+400 do 1+500 km). Zbog radova se vozi jednim trakom, naizmjenice uz semafore.

Do 31. listopada, četiri puta tjedno, od 17 do 20 sati u trajanju od deset minuta bit će zatvorena Jadranska magistrala (DC8) u zoni Zračne luke Dubrovnik, zbog građevinskog miniranja;
Na državnoj cesti DC9 Metković-Opuzen na području općine Kula Norinska od 6. +130 do 7. +660 km vozi se uz privremenu regulaciju prometa.

Vozi se uz privremenu regulaciju prometa semaforima (naizmjence) na dionici Jadranske magistrale (DC8): od 7 do 17 sati zbog uređenja raskrižja Banja i Majkovi u mjestu Slano promet će biti reguliran privremenom prometnom signalizacijom uz upotrebu semafora. Predviđeno trajanje radova je 120 dana.

Za sav promet zatvoren je granični prijelaz Vitaljina.

Do 30. listopada 2018. zbog izbjegavanja prometnih gužvi na graničnom prijelazu Metković – Doljani zabranjen je promet turističkim autobusima. Iz smjera Dubrovnika i Splita za BiH autobusi se preusmjeravaju u Opuzenu/Pločama na granični prijelaz Nova Sela (čvor Čeveljuša). Autobusi čiji turistički programi uključuju realizaciju na području Turističke zajednice grada Metkovića mogu, uz propusnice, voziti kroz Metković, a preusmjeravaju se na granični prijelaz Prud.

Pročitajte još

ŽUPAN DOBROSLAVIĆ: ‘Republika Srpska ne smije projektom ZL Trebinje ugroziti vodoopskrbu Dubrovnika’

Dulist

ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA JEDNOGLASNO Nagrada za životno djelo posthumno profesoru Nikoli Miroševiću

Dulist

[ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA] Dobroslavić: Zračna luka kod Trebinja ugrožava naše područje

Dulist