Natrag
21.2.2019 08:50

facebook

twitter

google

rss

dulist

Stablo u Orašcu ubilo ženu

14.7.2013 @ 10:22 Nikša Miletić Crna kronika
3;3

Podijelite:

U Orašcu je rano jutros smrtno stradala jedna žena.

Naime, oko 4 ujutro vatrogasci su dobili dojavu kako je u auto-kampu u Orašcu palo stablo na šator. Dolaskom na mjesto nesreće utvrdili su kako je je šator bila jedna ženska osoba koja je smrtno stradala. Više informacija zant će se po završetku policijskog očevida, a perma neslužbenim informacijama riječ je o autokampu 'Peča'.

Odlomljena grana pala je direktno na glavu 30-godišnje državljanke Rumunjske nanijevši joj tom prilikom ozljede od kojih je na mjestu preminula,  dok je njezina sestra zadobila manje ozljede. Smrt na mjestu događaja utvrdila je liječnica HMP DZ Dubrovnik.
O svemu je obavješteno nadleženo državno odvjetništvo po čijem nalogu su policijski službenici obavili očevid na mjestu događaja,  a mrtvo tijelo je prevezeno na Odjel patologije dubrovačke bolnice.
 

Komentari

O autoru: Nikša Miletić

Magistar sam komunikologije, po prirodi idealist, u stvarnosti cinik sa rozim naočalama. Smatram kako je biti u mogućnosti ispraviti ili ukazati na nepravdu vjerojatno najveća legalna i legitimna moć koju pojedinac može imati.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana