Aktualno

‘SRETNI I PONOSNI’ Lukić: Ministar Cappelli će se pobrinuti za zahtjeve povremenih prijevoznika

'SRETNI I PONOSNI' Lukić: Ministar Cappelli će se pobrinuti za zahtjeve povremenih prijevoznika

Predsjednica Udruge autobusera Ragusa Bus Vesna Lukić, kao i njeni dubrovački kolege, iz Zagreba se s prosvjeda povremenih prijevoznika vraćaju ‘sretni i ponosni’. Razlog tomu je sastanak s ministrom turizma Garijem Cappellijem koji se održao nekoliko sati prije prosvjeda. Ministar je, naime, rekao da će se pobrinuti za njihove zahtjeve.

-Također, da će se svakih 7 dana održavati sastanak s leasing kućama, dok ne shvate problem. Stali su u našu obranu i shvatili su koliki je problem. Ministar će se zalagati za nas. Ovo je super jer nešto što je prije dva dana izgledalo sasvim nemoguće, i kao da je sve skupa propalo, na kraju se okrenulo maksimalno u našu korist. Sretni smo i ponosni – rekla je Lukić.

Podsjetimo, iz Dubrovnika je prema Zagrebu na prosvjed povremenih prijevoznika krenulo pet autobusa. Prosvjed se održao na Markovom trgu ovog četvrtka s početkom u 13 sati jer se povremeni prijevoznici nakon dva prosvjeda i dogovorenog sastanka s leasing kućama još uvijek nisu postigli dogovor te dobili moratorij na glavnicu i kamate za otplatu leasinga.

Foto: Ilustracija

Pročitajte još

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

[FOTO] BAHAT I NEKULTURAN A gdje nego na sred puta?

Dulist

SUTRA U GOSPINOM POLJU Motociklisti, policija vas poziva na poligon sigurne vožnje

Dulist