Natrag
17.2.2019 02:42

facebook

twitter

google

rss

dulist

Spremno klizalište na Grudi!

6.12.2012 @ 12:32 Baldo Marunčić Zanimljivosti
4;4

Podijelite:

Danas popodne u 17 sati otvara se klizalište u „ledenom“ domu na Grudi, a kako se može saznati sa službene stranice na društvenoj mreži Facebook pripreme su privedene samom kraju i led je spreman za klizanje.

Klizalište će raditi svaki dan od 6. prosinca do 31. prosinca 2012., i to u vremenu od 13 do 24 sata. Na klizalištu će svakog dana biti i učitelj klizanja, koji će sve one koji nikad nisu klizali naučiti osnovama klizanja.

Uz redovni program za sve klizače i ljubitelje klizanja u „Ledenom domu“ pripremaju još i mnoštvo dodatnih programa i sadržaja.

Vrijedi napomenuti kako svi posjetitelji, odnosno klizači, klizalište koriste na vlastitu odgovornost, te se svim korisnicima klizališta preporuča da dođu u nepromočivoj odjeći, sa rukavicama i vunenom kapom.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana