DuList IN

“Spotted”: Traži se cura koja hoda gola po Lapadu

"Spotted": Traži se cura koja hoda gola po Lapadu

Studenti iz Dubrovnika zaluđeni su “spottedomanijom”! Nova je to grupa na popularnoj društvenoj mreži Facebook pokrenuta početkom siječnja u kojoj mladi studenti pokušavaju saznati sve o osobi koja im se svidjela u menzi, na fakultetu, u knjižnici, gradu, klubu.

Sve što trebate napraviti da bi dobili informaciju o nekoj osobi je poslati poruku sa opisom osobe koja vam je „zapela“ za ok i čekati da netko prepozna traženu osobu. Trenutno na području Dubrovnika postoji nekoliko „spotted-a“. Tako se mladi mogu još brže povezati i zaljubiti.
 
Tako bi to u teoriji trebalo biti. Međutim, na „spotted-u“ se može više pronaći dobrih šala. Izgleda da je Dubrovnik premalen grad da bi se zaista trebalo pronalaziti preko društvene mreže ili Dubrovčani više vjeruju na riječ od prijatelja.

Evo što se sve piše 'po Facebooku':
Zanima me jedna djevojka malo viša ima zanosne obline.. punije usne lijepe zube.. predivne plavo zelene oči nisam siguran… zavisi pada li kiša ili ne pada… često nosi zelene čizmice na nisku petu… vidam je i u menzi… prva je godina… ja mislim ekonomiju da je upisala… ako znate tko je javite molim vas.
* * *
Traži se cura koja je sinoć gola šetala po Posti Čapad, čičkave plave kose…

Pročitajte još

PRVA NAJAVA ZA KONCERT Grupa Zoster u srpnju na Orsuli!

Dulist

‘Župski pjat’ počeo đirom po vinogradu i radionicom o rogaču

Dulist

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist